Comedy Night

Ronald Smink - Out Of The Box

Di 18 April 2017
Waar: Kleine zaal
Kassa: 19:45 - 20:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
VVK: 9.00 euro
DVK: 11.00 euro
Genre: Comedy
koop tickets
Links

In deze speciale editie van de Comedy Night presenteert Ronald Smink zijn nieuwe show 'Out Of The Box'. Het vleesgeworden stripfiguur heeft van zijn drie theater programma’s de beste en meest absurdistische stukken samengevoegd tot één spetterend geheel. Een unieke, intieme avond waar je als comedy liefhebber absoluut bij moet zijn!

Met Friese tongval, elastieken gezicht vertelt de energieke Ronald wat een indiaan op de snelweg doet met een bever en waarom de Paus nooit een bezoek brengt aan de Noordpool. Hij legt uit welk gevaar er schuilt achter Limburgers én doet uit de doeken waarom je krokodillenovenhandschoenen moet meenemen naar Franse campings. Pornoacteur Heiko komt uiteraard ook even langs en alsof dat nog niet genoeg is, wordt de absurdistische rollercoaster afgesloten met een heuse Kipsleverworst-medley. 

Na verschillende shows in o.a. Tivoli Vredenburg doet Ronald Smink deze voorstelling voor het laatst als stand up versie in Simplon. Hier worden ook opnames van gemaakt. Bei sein ist mitmachen!

"Zijn inventieve maalstroom aan absurde gedachtekronkels vliegt alle kanten op en is volstrekt onvoorspelbaar" - Jury GSCF
"Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan ontstaan er absurdistische juweeltjes" – Leeuwarder Courant

Extra informatie:
Beperkte capaciteit, haal hiervoor op tijd tickets in huis.
Kortingsticket voor studenten alleen op vertoon van studentenpas aan de deur.