Dub & DwarsBare Noize

zaterdag 21 april
Genre: dubstep
Waar: Grote zaal / Kleine zaal / Cafe
Bestel hier je E-ticket Deur open: 23:30 - 05:00
Entree: € 12.00

Simplon haalde in 2008 dubstep naar Groningen, en nu, 4 jaar later, hebben we met Dub&Dwars nog steeds hèt dubstepfeest van de stad. Grote artiesten als Benga, Skream, Emalkay, Trolley Snatcha, Doctor P en Bar9 zijn al overgevlogen naar Simplon, en nu vonden we het tijd om Bare Noize aan de knoppen te zetten.

LINE_UP:
Bare Noize

De heren van Bare Noize hebben zich in korte tijd zeer gewild weten te maken. Ze blijven zich constant ontwikkelen en zijn gedreven om steeds vernieuwend te zijn en sounds te perfectioneren. Met de remix van Medison’s ‘Harry’ ft. Skrein zette Bare Noize zichzelf op de kaart. Dat leidde tot een topjaar in 2011 waar samenwerkingen met Skrillex en remixes van Tinie Tempah en Lady Gaga centraal staan. 2012 is het jaar dat hun langverwachte EP uitkomt en staan er tours in de planning USA, Nieuw Zeeland, Azië en Australië.
http://www.facebook.com/barenoize

Devnik
Kameleon Devnik laat zich niet omschrijven door een enkel genre of subgenre, waar je wel zeker van kan zijn is Bass! Hij begon voor de grap met produceren, maar werd steeds beter en serieuzer. Zo serieus dat hij tekende bij het Engelse electro label ‘Live- in Music’. Niet veel later ontdekte hij dubstep en ontfermtde Subway Music zich over deze veelbelovende producer.
http://www.facebook.com/devnikmusic

Posij

Septum

Minimum leeftijd 16 jaar. Legitimatie voor iedereen verplicht.

Bestel hier je E-ticket

Overige voorverkoopadressen: